понеділок, 01 лютого 2010 08:30

На Хмельниччині прапорщикові вибухом відірвало руки

На Хмельниччині прапорщикові вибухом відірвало руки
У Хмельницькій області в результаті вибуху невідомого пристрою прапорщику Збройних сил України відірвало руки.

Про це повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Зокрема, в Красиловському районі Хмельницької області сталося НП: в результаті вибуху невідомого пристрою одержали поранення прапорщик і солдат-контрактник однієї з частин Хмельницького гарнізону.

Як уточнив військовий експерт, редактор видання "Флот2017" Дмитро Тимчук, подія трапилася поза територією військової частини і в позаслужбовий час. Обидва військовослужбовці поранені, для надання медичної допомоги їх доправили до військово-медичної установи у Вінниці. Прапорщик перебуває у важкому стані. По даному випадку проводиться службове розслідування командуванням військової частини, військовою службою правопорядку і військовою прокуратурою. Також слідчі дії проводять органи МВС України.

За попередніми даними, подія трапилася, коли обидва військовослужбовців були на полюванні. Який саме пристрій став причиною вибуху – поки невідомо. Прапорщик одержав серйозні поранення обох рук – їх практично відірвало, контрактник одержав поранення грудної клітки і опіки обличчя, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині прапорщикові вибухом відірвало руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі