четвер, 08 квітня 2010 11:10

Мародери розгромили і спалили будинок президента Киргизстану

Мародери розгромили і спалили будинок президента Киргизстану

У Бішкеку розграбували три будинки на проспекті Жібек Жолу, що належать родині президента країни Курманбека Бакієва.

У середу ввечері невідомі молоді люди довго виносили з трьох будинків речі, а потім там спалахнула пожежа. За неофіційною інформацією, останнім часом на цій території проживали найближчі родичі президента.

Як повідомлялося раніше група мародерів у середу ввечері в Бішкеку почала виносити майно з будинку, який належить родині президента Киргизії. Люди виходили з будинку з великими поліетиленовими пакетами з речами, постільною білизною, посудом, несли на плечах килими.

Нагадаємо, у столиці Киргизстану Бішкеку, охопленому народними хвилюваннями, почалося масове мародерство. За повідомленнями очевидців, натовп влаштував погроми в торгових центрах, що належать турецьким та китайським бізнесменам.

У центрі міста розграбовано багато магазинів, супермаркети та ринки. Деякі комерційні об"єкти захищають добровольці. В ніч на 8 квітня був розграбований Музей образотворчих мистецтв.

Gazeta.ua за матеріалами ІНТЕРФАКС, РБК

Зараз ви читаєте новину «Мародери розгромили і спалили будинок президента Киргизстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі