четвер, 24 грудня 2009 12:07

Депутат ледь не вбив грабіжника сокирою після електрошоку

Депутат ледь не вбив грабіжника сокирою після електрошоку

Депутат Чернігівської обласної ради від фракції Соціалістичної партії, директор Коропського сирзаводу Віктор Шкурко за допомогою сокири відбився від грабіжників у Чернігівській області. Про це повідомив начальник центру громадських зв"язків управління МВС у Чернігівській області Сергій Бриль.

"Захистив себе та дружину звільнив", - сказав він.

За словами Бриля, подружня пара повернулася з роботи 17 грудня після 17:00. Дружина пішла в будинок готувати вечерю, а 59-річний чоловік - ставити машину в гараж.

Двоє невідомих у масках напали на господаря у темному місці двору. Один із нападників повалив чоловіка на землю за допомогою електрошокера, а другий зайшов у будинок, де напав на господиню і спробував її зв"язати.

Незважаючи на численні удари електрошокером, депутат зміг піднятися на ноги. Грабіжник, що залишився з ним , розгубився і втік. Господар озброївся сокирою, увійшов до будинку і завдав кілька ударів другому нападнику.

О 18:15 депутат викликав міліцію. Правоохоронці вилучили на місці події речі нападників: пневматичний пістолет марки "Байкал" виробництва Росії, наручники, ніж і моток скотчу.

Нападник був доставлений в реанімацію з численними травмами. У дружини депутата медики виявили черепно-мозкову травму і перелом пальців правої руки.

Порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 187 КК (розбій), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Місцеперебування другого нападника міліція встановлює.

Подробности

Зараз ви читаєте новину «Депутат ледь не вбив грабіжника сокирою після електрошоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі