середа, 10 серпня 2011 10:21

Британці пішли на шопінг за кийками

Британці пішли на шопінг за кийками

За останню добу серед жителів Лондона різко зріс попит на металеві та дерев'яні кийки, а також на інші знаряддя оборонного й наступального характеру. Так, за даними сайту Amazon.com, обсяги продажів металевих палиць збільшились на 6000%, дерев'яних палиць - на 4000%.

Складно стверджувати напевно, але найімовірніше несподіваний попит на вищевказані вироби обумовлений заворушеннями, що охопили Лондон, Манчестер, Бірмінгем, Ліверпуль та інші британські міста. Тим часом власники магазинів спішно забивають вітрини, щоб уберегти їх від вандалів і мародерів.

Між тим, спокій британської столиці охороняє 16 тисяч поліцейських, це майже втричі більше, ніж напередодні. Скотланд-Ярд в екстреному порядку скасував усі відпустки для співробітників, і це дало результат. Остання ніч пройшла в Лондоні відносно спокійно. Чого не скажеш про інші міста.

Так у ніч на середу, 10 серпня, в Манчестері й Салфорды, де вандали підпалювали будинки та автомобілі, заарештовано 87 осіб. Заворушення продовжилися також у Бірмінгемі й Ліверпулі.

На складах у лондонському районі Тоттенхейм під ранок були чутні вибухи, але поки не встановлено, чи має це зв'язок з масовими безладами.

Як повідомляє телеканал Sky News, з минулої суботи в Лондоні в цілому було затримано 685 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Британці пішли на шопінг за кийками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі