понеділок, 23 листопада 2009 12:18

Брат зарізав 7-річну сестру, яка злякалася мертвих батьків

Брат зарізав 7-річну сестру, яка злякалася мертвих батьків

У м. Свалява Закарпатської області у власній оселі виявили вбитими 46-річного господаря, його 40-річну дружину та семирічну доньку. Як виявило слідство, вбив батьків і сестру 20-річний син.

Як повідомили у ВЗГ МВС України у Закарпатській області, убитих виявили родичі у замкненім на ключ будинку.

Як з"ясували судмедексперти, трагедія сталася вночі. Сина сусіди звечора бачили вдома. Однак хлопця ніде не було.

Отож, поки на місці працювали експерти та слідчі, оперативники, дільничні міліціонери та кінологи з собаками майже цілу ніч шукали хлопця і тільки вдосвіта його знайшли в одному з урочищ на околиці Сваляви. Спершу молодик заперечував причетність до скоєння злочину. Далі, скоріш за все, докори сумління змусили його розповісти правду.

Як зізнався затриманий, спершу буцімто під час суперечки з батьком кілька разів ударив того ножем. Коли ж на допомогу кинулася мати, вбив і її. Не пошкодував навіть сестричку, яка з переляку почала кричати. Потім на ключ зачинив за собою вхідні двері. Майже добу у негоду блукав лісами й узгір"ями, переховувався у рівчаках та потічках.

У затриманого вилучили мобільний телефон, золоту каблучку та ланцюжок, які він викрав у мами. Також йому доведеться пройти психіатричну експертизу, яка визначить його осудність.

За матеріалом gigamir.net

Зараз ви читаєте новину «Брат зарізав 7-річну сестру, яка злякалася мертвих батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі