понеділок, 16 листопада 2009 14:00

Троє бомжів частину вбитого товариша з"їли, а іншу - продали на шаурму

Троє бомжів частину вбитого товариша з"їли, а іншу - продали на шаурму

У Пермському краї затримано трьох чоловіків, які підозрюються у скоєнні вбивства 25-річного місцевого мешканця. Останки людського трупа були виявлені недалеко від однієї з зупинок громадського транспорту Індустріального району Пермі. Як з"ясувалося під час розслідування, злочин скоєно трьома раніше засудженими чоловіками без певного місця проживання.

Під час допитів підозрювані пояснили, що вчинили злочин на грунті особисте неприязне ставлення до потерпілого. Один з підозрюваних приревнував свою подругу до загиблого і вирішив помститися.

Вони завдали йому численних ударів ножем і молотком, внаслідок чого потерпілий помер на місці.

Після скоєння злочину зловмисники розчленували труп. Верхню частину тіла нелюди закопали, а нижню - спожили в їжу, а також продали в один з кіосків з продажу шаурми і пиріжків, повідомляє прес-служба Слідчого управління СКП РФ по Пермському краю.

В даний час встановлюються всі обставини скоєння злочину.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 105 КК РФ "Вбивство", яка передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Додамо, що в кіоску взяті проби м"яса, яке відправлено на експертизу.

Також будуть проведені експертизи, які визначать психічний стан затриманих та їх осудність.

Кримінал ТБ

Зараз ви читаєте новину «Троє бомжів частину вбитого товариша з"їли, а іншу - продали на шаурму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі