понеділок, 16 листопада 2009 16:49

На Вінниччині батько відрубав голову дворічному сину

На Вінниччині батько відрубав голову дворічному сину

На Вінниччині батько вбив дворічного сина. Відрубав дитині голову, а рештки тіла заховав у грубку.

У день, коли сталося вбивство, чоловік прийшов додому напідпитку. У родині почалася сварка. Дружина пішла спати до родичів. У хаті залишився нетверезий Сергій та дворічний Максим.

Коли мати наступного дня зайшла до хати, побачила кров коло груби. Вона спитала чоловіка, звідки кров, проте той відповів, що не пам"ятає, бо спав п"яним.

Шукали малюка не довго. Побачивши кров, сільський голова викликав міліцію. Правоохоронці й витягли тіло хлопчика з відрубаною головою. Батько сховав у грубку навіть дитячі речі.

Вбивця розповів, що хлопчик прокинувся і почав плакати, за що й дістав по голові. Та цього здалося п"яному чоловікові замало. Він узяв малюка за ноги, й ударив головою об підлогу. Усвідомивши, що накоїв, вирішив сховати сліди злочину. Мати підозрюваного, та й і він сам звинувачують горілку.

Родину вважали проблемною. Господар міг відлупцювати не лише на дружину чи сина, а й сусідів.

За словами сільського голови, чоловік був схильний до насильства і скоєння злочинів, неодноразово перебував на адміністративному арешті.

Проти затриманого порушено кримінальну справу. Йому загрожує довічне ув"язнення.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині батько відрубав голову дворічному сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі