пʼятниця, 02 жовтня 2009 13:38

Мати обливала немовля окропом, щоб змусити замовчати

Мати обливала немовля окропом, щоб змусити замовчати

В Іркутській області Росії госпіталізовано двомісячну дитину, яку власна мати обливала окропом і ламала їй ребра за голосний плач.

Двомісячний Ілля був доставлений в лікарню з переломами двох ребер. Маленькому пацієнтові був поставлений діагноз: двостороння пневмонія, дихальна недостатність третього ступеня, опіки сідниць і перелом 7-го та 8-го ребер справа. Крім того, лікарі констатували дистрофію - двомісячна дитина важить всього 2 кілограми 400 грамів.

Родину, в якій виховується маленький Ілля, вважають неблагонадійною. Однак начальник відділу у справах неповнолітніх Ірина Маркіна з цим не згодна і не підтверджує факт жорстокого поводження з дитиною.

"У сформованій ситуації немає складу злочину, - каже Ірина Маркіна. - Опіків і синців у дитини не було, іркутські лікарі кажуть, що у хлопчика відбувається руйнування кісток через брак кальцію".

Відомо, що крім 2-місячного малюка у 28-річної жінки є ще двоє дітей: 2-річна донька та 4-річний син. Саме на них мати і перекладала спочатку провину за побиття немовляти. Вона стверджувала, що діти "гралися" з ним.

Але слідчі її словам не вірять і мають намір наполягати на позбавленні її батьківських прав на дитину. Тим більше, що місяць тому вона була засуджена до 7-річного тюремного ув"язнення за торгівлю наркотиками. Правда, вирок винесли умовний, оскільки в сім"ї виховується троє малолітніх дітей.

Раніше та ж Ірина Маркіна запевняла, що "для даної громадянки діти - це всього лише прикриття" і впевнено заявляла, що так покалічити немовля малолітні діти не могли" .

За матеріалом Комсомольская правда
Зараз ви читаєте новину «Мати обливала немовля окропом, щоб змусити замовчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі