четвер, 12 листопада 2009 08:13

Син вивіз тіло батька на смітник

Син вивіз тіло батька на смітник

3 листопада полтавчанка зі псевдонімом Ангел написала повідомлення на інтернет-сайті "Хайблогер". Описала, що вранці до неї завітали міліціонери. Пояснили, що біля сміттєвих контейнерів її багатоповерхівки знайшли тіло чоловіка.

— Міліціонер із чорним пакетом запитав, чи могла б я допомогти впізнати його, — пише вона. — Подумала, що покажуть фото. Погодилася. Він розгорнув пакет — там була чоловіча голова. Ледь жива лишилася.

У Полтавській обласній міліції підтвердили, що 1 листопада на сміттєзвалищі  знайшли два мішки з-під собачого корму. Усередині — частини людського тіла в пакетах.

— Голову не могли показувати, — заперечує Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Вона була повністю скальпована. Залишився один скелет із зубами. Голову склали по частинах і сфотографували. Фото заретушували, провели подворовий обхід, розпитали. Люди впізнали потерпілого, назвали адресу. Вийшли на його 26-річного сина. Той розповів, що з батьком у нього погані стосунки через те, що той бив матір. Згадав, що на вихідних матір попросила допомогти вивезти сміття. Біля будинку смітники були заповнені, й вони повезли мішки до контейнерів у районі стадіону "Колос".

Жертвою виявився 59-річний полтавець. Його 58-річна дружина казала, що не знає, де чоловік.

— Потім зізналася у вбивстві, — говорить Сулаєв. — Скаржилася, що чоловік її постійно бив, знущався. Не витерпіла. Навіть не плакала.

Розгорнув пакет — там була чоловіча голова

Подружжя прожило в шлюбі 25 років. Останні сім років чоловік не працював. У нього підозрювали рак. Дружина каже, витратила на лікування майже 100 тис. грн. Нарікає, що чоловік ревнував, щодня по кілька разів приходив у кіоск, де вона працювала.

31 жовтня подружжя вкотре посварилося. Дружина вдарила чоловіка по голові  молотком для відбивних. Судмедексперти нарахували 15 ударів.

— Потім поклала тіло на ковдру, — розповідає міліціонер. — Три години  розчленовувала, розібрала до найменших частин. Складалося враження, що це робив хірург, м"ясник, чи патологоанатом.

Міліціонери розслідують убивство. Син фігурує свідком.

— Він не знав, що виносив батька на сміття, — зауважує Сулаєв. — Відразу дав правдиві, чіткі свідчення. Матір не казала йому, що в пакетах.

Підозрюваній призначили психологічну експертизу. На момент убивства вона була тверезою. Їй загрожує довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Син вивіз тіло батька на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі