середа, 19 вересня 2007 11:33

Олександра Абдулова доправить до Москви оснащений медтехнікою літак

Олександр Абдулов відмовився від операції в Ізраїлі й повертається до Росії. Актор вирішив так, не зважаючи на те, що у нього діагностований "рак правої легені четвертого ступеня", передає Newsru.com. У понеділок. 17 вересня, Олександр Абдулов виписався з ізраїльської клініки "Іхилов". Він відмовився від операції на ураженій легені, яку запропонували йому ізраїльські медики, і вирішив пройти всі необхідні процедури в російській лікарні.

Дружина Абдулова, Юлія, вже подала заявку на літак, забезпечений усім необхідним медичним устаткуванням для транспортування хворого до Москви. Замовлення такого рейса здійснюється через консульський відділ посольства РФ в Тель-Авіві, повідомляє видання.

Проте, за іншими даними, Абдулов повернувся до Москви ще у вихідні й, уникнувши широкого розголосу, знаходиться в приватному хосписі, де пробуде до ухвалення російськими лікарями остаточного рішення з приводу його подальшого лікування. Актор має непоганий вигляд і сам ходить.

Нагадаємо, що Олександр Абдулов прилетів до Ізраїлю 1 вересня. У тель-авівській лікарні "Іхилов" йому був поставлений діагноз "рак правої легені четвертого ступеня". За таких умов операцію зазвичай замінюють курсом хіміотерапії, що вбиває ракові клітини чи хоча б не дозволяє їм розвиватися.

Ізраїльські лікарі запропонували Абдулову декілька методик лікування на вибір. Йому можуть зробити операцію з видалення пухлини, або він може пройти лікування за новітньою методикою (заморожування і виморожування ракових клітин). У останньому випадку паралельно можна пройти курс хіміотерапії.

Тепер Абдулов хоче порадитися з російськими фахівцями. За попередніми даними, консиліум збереться в інституті клінічної онкології імені Блохіна. Після чого Абдулов і обере методику лікування. Поки артист не дав згоди на жодну з процедур.

Паралельно в пресі з"явилася й інша інформація про те, що у Абдулова нібито не вистачило грошей на операцію вартістю близько ста тисяч доларів.

Із спростуванням цих чуток перед представниками преси виступив Марк Захаров, художній керівник театру "Ленком". Він заявив, що грошей на операцію достатньо, і проблема полягає не в цьому.

Ще в ізраїльській клініці актора попередили, що і операція, і "заморожування" пов"язані з важкими навантаженнями на організм. Тому доктори порадили Абдулову подумати - поспілкуватися з друзями, знайомими і в комфортній обстановці зважити всі "за" і "проти".

У клініці додали, що поспішати не варто, оскільки пухлина в легені росте поволі. При цьому лікарі попереджають, що після операції артистові буде прописаний довгий постільний режим, та й результат операції може бути будь-який. Тим паче, що у актора діагностовані також інші хвороби: аритмія серця і виразка шлунку.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Абдулова доправить до Москви оснащений медтехнікою літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі