пʼятниця, 14 вересня 2007 09:35

Олександр Абдулов повертається до Москви. Ізраїльські медики виявилися безсилі

Ізраїльські медики, що обстежили російського артиста, виявилися безсилі перед важкою недугою.

У госпіталі "Іхілов", розташованому в Тель-Авіві, Олександр Гаврилович провів близько двох тижнів. Змучений важкою хворобою актор майже не залишав лікарняних стін: після численних обстежень медики призначили йому курс хіміотерапії. Оскільки подібне лікування дуже послаблює імунітет, актору суворо заборонили виходити за межі клініки. Після того, як Олександру Гавриловичу поставили остаточний діагноз "рак правої легені четвертого ступеня", лікарі обговорили з пацієнтом можливість його переїзду до Москви: Абдулов дуже хотів потрапити в рідній "Лєнком", щоб взяти участь у святкуванні ювілею театру. У результаті, порадившися, фахівці погодилися доправити тяжкохворого актора на батьківщину. При ухваленні цього рішення, окрім бажання Абдулова залишити клініку, важливу роль зіграла інша обставина: ізраїльські медики зізналися, що більше нічим не можутьйому допомогти.

Уесь той час, що Абдулов знаходився в госпіталі, в Москві вирішувалося питання, чи зможе він з"явитися на ювілеї театру "Лєнком". Зарубіжні лікарі не давали чіткої відповіді, поки не дізналися результатів всіх аналізів.

Зрозумівши, наскільки серйозний стан зірки театру і кіно, ізраїльські медики дійшли висновку, що навряд чи чимось зможуть допомогти Абдулову. Не зважаючи на найсучасніші технології лікування та новітні препарати, медицина донині часто виявляється безсилою перед такою страшною недугою. Разом з рідними Олександра лікарі ухвалили рішення, що найближчим часом артист має повернутися до Москви. Для іменитого пацієнта вже заброньована палата в одній із провідних московських клінік, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Абдулов повертається до Москви. Ізраїльські медики виявилися безсилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі