пʼятниця, 07 вересня 2007 11:55

У Олександра Абдулова рак четвертого ступеня

Родичам Олександра Абдулова, за відомостями газети, повідомили, що у артиста рак четвертого ступеня. Такі результати показало обстеження, яке проводили лікарі ізраїльської клініки "Іхилов", де він зараз знаходиться. Як пише таблоїд, поспілкувавшись із лікарями, дружина актора Юлія вийшла в коридор відділення, щоб зателефонувати рідним і друзям. Набравши номер на мобільному телефоні, вона нібито вимовила в трубку: "Четверта стадія..."

Четверта, метастатична стадія раку вважається невиліковною, проте стабілізувати й навіть добитися регресії захворювання сучасна медицина може. Раніше московські лікарі виявили у актора, як записано в історії хвороби, "об"ємне утворення в ділянці кореня і середостіння нижньої частки лівої легені".

Керівник "Ленкома" Марк Захаров підтвердив, що в ювілейний, 80-й сезон, в театрі склалася "форсмажорна ситуація". "Важко хворий наш провідний артист Олександр Абдулов, який знаходиться зараз у клініці в Ізраїлі. Ця обставина наклала тривожний відбиток на наші справи, але ми обов"язково повинні зібратися найближчої неділі", - відзначив Марк Анатолійович.

 

Зараз ви читаєте новину «У Олександра Абдулова рак четвертого ступеня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі