четвер, 08 вересня 2022 16:30

3 причини купити iPhone 14

Для шанувальників продукції Apple та фанатів технологічних смартфонів вихід нових моделей iPhone – значуща подія. Але звичайні покупці, які не стежать за розвитком електроніки, не завжди можуть оцінити реальні переваги та оновлення.

  iPhone 14
iPhone 14

Цього року світ побачив чотири модифікації:

- iPhone 14;
- iPhone 14 Plus;
- iPhone 14 Pro;
- iPhone 14 Pro Max.

Про те, чому українцям варто уважно придивитися до Айфона 14, розповіли фахівці інтернет-магазину Stylus.

Нові технології та можливості дисплеїв

Матрицями на органічних світлодіодах вже нікого не здивуєш, проте Pro лінійки нових смартфонів Apple отримала відразу кілька оновлень у відображенні контенту:

1. Динамічну частоту оновлення кадрів. У Pro-версіях частота автоматично варіюється від 1 до 120 Гц, гарантуючи плавність динамічного контенту.
2. Опцію Always-on-Display. Навіть на заблокованому екрані можна побачити інформацію про час, повідомлення та оновлений контент з віджетів.
3. Заміну "чубчика" на виріз на дисплеї. Тепер корисного простору побільшало, а дизайн пристроїв лінійки Pro став більш сучасним.

  iPhone 14
iPhone 14

Свіжий дизайн iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max

Головним нововведенням у питаннях зовнішнього вигляду смартфонів стала відмова від "чубчика" у верхній частині екрана, тепер його замінив невеликий, але помітний виріз. В ньому розміщений об'єктив фронтальної камери, датчики Face ID та інші сенсори, які раніше базувалися саме в "чубчику".

Істотних змін досягли і під час проєктування фронтальної сторони апарату. Рамки навколо дисплея стали меншими, а корисної площі екрана тепер більше.

З тильного боку можна побачити збільшений модуль камери. Великий розмір об'єктивів зумовлений зростанням роздільної здатності та використанням більш просунутої оптики.

  iPhone 14
iPhone 14

Оновлені можливості камер у топових моделей Apple

Основна камера iPhone 14 і iPhone 14 Plus практично не змінилася в порівнянні з 13 лінійкою. А старші версії надбали основний об'єктив на 48 Мп, який став найдеталізованішим за всю історію цих гаджетів. Допоміжні модулі у всіх версіях 14 серії смартфонів Apple зберегли роздільну здатність 12 Мп.

Програмно пристрої навчилися ще краще знімати в умовах дефіциту освітлення та ефективніше обробляти знімки силами штучного інтелекту.

Роздільну здатність фронтальної камери збільшили до 12 Мп, це суттєво позначиться на деталізації фотографій. А вбудований датчик стеження допомагає точніше фокусуватися на об'єктах на селфі.

Зараз ви читаєте новину «3 причини купити iPhone 14». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua