понеділок, 01 липня 2024 17:51

AirPods наступного покоління отримають "очі": подробиці інсайдерів

AirPods наступного покоління отримають "очі": подробиці інсайдерів
AirPods наступного покоління отримають "очі". Фото: скріншот

Компанія Apple має намір додати в AirPods інфрачервоні камери, вбудовані в кожен вкладиш.

Що стосується їхнього призначення, то вони будуть потрібні не для створення фото, а для поліпшення звучання. Передбачається, що це будуть ІЧ-датчики, подібні до тих, які використовуються в системі Face ID в iPhone. Про це пише "УНІАН".

З появою "очей" AirPods отримають нові жести для управління, якісніше просторове звучання, а також поліпшену спільну роботу з Vision Pro і майбутніми гарнітурами Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple звинуватили у порушенні правил ЄС

Наприклад, якщо під час перегляду AR-фільму користувач поверне голову в певному напрямку, звук на нових AirPods у цьому напрямку посилюватиметься для відчуття простору навколо.

Випуск таких навушників відбудеться 2026 року, а постачальником компонентів стане Foxconn, говорить джерело. Не виключено, що нова функція буде доступна тільки на AirPods Pro.

Цього року до виходу очікуються тільки базові AirPods (4-го покоління). У ранніх повідомленнях йшлося, що компанія має намір розширити асортимент бездротових навушників випуском супербюджетної моделі.

Компанія Apple хоче помітно прокачати нові Apple Watch порівняно з попередниками.

Цей апгрейд буде присвячений святкуванню 10-річчя смарт-годинників компанії. Інсайдери називають три масштабні зміни в ювілейних Apple Watch Х, заради яких власники поточних годинників напевно захочуть оновитися.

Зараз ви читаєте новину «AirPods наступного покоління отримають "очі": подробиці інсайдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі