четвер, 16 квітня 2020 13:39

Зеленський емоційно прокоментував обмін полоненими

Зеленський емоційно прокоментував обмін полоненими
Зеленський прокоментував обмін полоненими. Фото: скриншот із відео

Президент Володимир Зеленський емоційно прокоментував обмін полоненими між Україною та ОРДЛО.

Відео оприлюднила служба новин ТСН.ua.

Зеленський наголосив, що в нього, як і в кожної звичайної людини, тільки позитивні емоції.

"Ми повертаємо наших людей, наших громадян України. Я радію щоразу, коли ми повертаємо наших військових, наших героїв, політв'язнів, звичайних громадян України… Для нас звичайні громадяни – такі ж самі герої України... були за ґратами, тому що вони захищали саме нашу країну. Я радий, що першу частину наших громадян України вже звільнено. Це ті, хто перебував на тимчасово окупованій території Донецької області. Зараз проводяться дії, щоб звільнити ще частину людей з території Луганської області, з тимчасово окупованої зараз, на жаль. Але прийде час - і ми все повернемо", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна та ДНР обмінялися полоненими

Президент України наголосив, що з полону повертають усіх у рамках Мінських домовленостей і домовленостей "нормандської четвірки".

"Будемо боротися, поки кожен українець не повернеться додому", – наголосив Володимир Зеленський.

Родичі полонених українців звернулися до президента Володимира Зеленського із вимогою зустрічі для обговорення принципів формування списків на обмін.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський емоційно прокоментував обмін полоненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі