неділя, 10 липня 2016 13:15

На гарнір до соковитого шніцеля подають салат зі шпинату та селери

Тонке соковите м'ясо в хрусткій золотистій "шубці" підкорить будь-кого. Головне - добре його відбити, щоб шматок збільшився мінімум в два рази. Тоді м'ясо буде дуже м'яким і смачним, а паніровка утримає всередині всі соки. Щоб оцінити смак шніцеля у всій його повноті, потрібно приготувати на гарнір оригінальний овочевий салат.

Шніцель з'явився в Австрії у 15 столітті. Віденські кулінари змінили рецепт італійської відбивни по-міланськи, приготувавши її по-своєму з телятини. Робити цю страву з різних видів м'яса почали вже потім, а оригінальний шніцель готувався тільки з телятини.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Сметана 20%170 мл

Ромштекс з ягняти 600 г

Панірувальні сухарі 50 г

Розмарин 1 ст. л.

Яйця 2 шт.

Борошно 35 г

Сіль 20 г

Перець чорний мелений 10 г

Стручкова квасоля 100 г

Корінь селери 1 шт.

Шпинат 50 г

Сік лимонний 20 мл

Твердий сир 220 г

Приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів.

М'ясо добре відбити між двома шарами харчової плівки.

Розбити в тарілку яйце і виделкою збити його.

В іншу насипати борошно, приправивши його невеликою кількістю солі і перцю.

У третій змішати панірувальні сухарі, тертий сир і розмарин.

Спершу обкачати відбивні в борошні. Потім занурити в яйце, а потім в суміш сиру і сухарів.

Викласти на застелене пергаментом деко.

Випікати 20 хвилин. Один раз перевернути шніцелі.

Читайте також: В яскравий овочевий салат додають вершковий сир та горіхи

Для салату, який стане гарним гарніром, нарізати листя шпинату і корінь селери тонкими смужками.

Змішати їх з квасолею і заправити сметаною і лимонним соком. Посолити.

Зараз ви читаєте новину «На гарнір до соковитого шніцеля подають салат зі шпинату та селери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі