вівторок, 28 березня 2023 19:25

Клопотенко сказав, чому не хоче готувати для Зеленського

Клопотенко сказав, чому не хоче готувати для Зеленського
Український шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що не погодився б на пропозицію президента України Володимира Зеленського стати кухарем для його сім'ї. Фото: klopotenko.com

Український шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що не погодився б на пропозицію президента України Володимира Зеленського стати кухарем для його сім'ї.

Проте він міг би скласти меню для глави держави. Про це він сказав у інтерв'ю передачі "Король твого міста" на YouTube.

У шеф-кухаря запитали, чи погодився б він відповідати за те, що їсть президент і його сім'я. Він відповів, що ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суміш соєвого соусу, бальзаміко та олії і вуаля" – Кулеба поділився рецептом

Ні, звичайно. Що це – я просто буду годувати одну людину? Так, він президент. Але я можу зробити більше, ніж просто годувати президента", – сказав Клопотенко.

Ресторатор відмітив, що якби йому зателефонувала перша леді Олена Зеленська і попросила скласти меню для її сім'ї, то на це він би погодився.

"Без проблем зміг би це організувати. А так, щоб годувати – у мене інша роль. Мені не треба, щоб я був кухарем президента", – заявив Євген.

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко разом із першою леді України Оленою Зеленською проводив реформу шкільного харчування, а тому міг ближче познайомитися з дружиною президента.

І хоча найчастіше кулінар спілкувався з нею на робочі моменти і через посередників, він встиг зрозуміти, що Олена дуже відкрита і проста людина. Про це Клопотенко розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Зараз ви читаєте новину «Клопотенко сказав, чому не хоче готувати для Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі