середа, 15 лютого 2023 19:53

Зеленському стегенця, а Порошенку - торт: Клопотенко розписав меню для політиків і не тільки

Зеленському стегенця, а Порошенку - торт: Клопотенко розписав меню для політиків і не тільки
Переможець 5 сезону телешоу "МастерШеф", зірковий телекухар Євген Клопотенко розказав, які страви приготував би для українських політиків. Фото: Українська правда

Переможець 5 сезону телешоу "МастерШеф", зірковий телекухар Євген Клопотенко розказав, які страви приготував би для українських політиків.

Зокрема, для президента України Володимира Зеленського шеф-кухар приготував би стегенця, а от для колишьного глави держави Петра Порошенка – "Київський" торт на стевії. Про це Клопотенко розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Водночас колишню прем'єр-міністерку країни Юлію Тимошенко телекухар пригостив би стравами японської кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиво можна не тільки пити: топ крутих лайфхаків з пінним напоєм

"Я б їй суші якісь приготував. Ролів би дешевих накрутив, знаєш. Соціальний рол такий, маленький", – пожартував Євген.

А от нардепу проросійської забороненої партії ОПЗЖ Юрію Бойку шеф-кухар порадив би інтервальне голодування, кето-дієту або личинку молі.

Волонтеру і телеведучому Сергію Притулі – величезне каре ягня з просеко, а головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному – "русню під Ізюмом" (смажена вирізка яловичини з вершковим маслом, коньяком, родзинками і хлібом).

Кухара Євгена Клопотенка багато дівчат кличуть на побачення.

Водночас кулінарний експерт каже, що йому потрібна пара, яка розумітиме, що багато часу його не буде вдома. Про це він розповів в інтерв'ю на телеканалі СТБ.

Він також зізнався, що популярність заважає у спілкуванні з жінками.

Зараз ви читаєте новину «Зеленському стегенця, а Порошенку - торт: Клопотенко розписав меню для політиків і не тільки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі