неділя, 27 березня 2016 22:15

Італійський делікатес готується зі звичних українських продуктів
6

Фото: gastronom.ru

Спагеті Карбонара - традиційна римська паста, яка готується зі смаженим беконом, яйцями та сиром. Ця страва виходить ситною, з яскравим запахом та пікантним смаком. Кухарі-професіонали адаптували рецепт так, щоб кожна жінка могла приготувати цей італійський десерт на своїй кухні.

Інгредієнти:

Спагеті - 200 г

Оливкова олія - ​​30 мл

Цибуля - 1 шт.

Бекон - 200 г

Вершки 22% - 100 мл

Прованські трави - 5 г

Жовток - 1 шт.

Пармезан - 30 г

Помідор черрі - 5-6 шт.

Базилік зелений - 1 гілочка

Сіль - 20 г

Перець - за смаком

Приготування:

Цибулю нарізати соломкою, а бекон дрібними кубиками.

Відокремити жовток від білка в окрему миску та порізати помідори черрі навпіл.

Варити спагетті в 2 літрах солоної води 11 хвилин до стану "аль денте", щоб вони були злегка тверді всередині.

Потім скинути в друшляк і злегка заправити оливковою олією.

Додати в сковороду оливкову олію і на середньому вогні обсмажити нарізані бекон і цибулю 2 хвилини.

У сковороду налити вершки і перемішувати протягом хвилини.

Додати спагетті в соус і прогріти, помішуючи, на невеликому вогні 30 секунд.

Додати пасту з прованських трав і перемішати.

Зняти з вогню і ввести жовток. Перемішати.

Подавати з тертим сиром, помідорами чері і зеленим базиліком.

Зараз ви читаєте новину «Італійський делікатес готується зі звичних українських продуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі