четвер, 04 липня 2024 10:32

Дивовижно смачні та ароматні: як приготувати кабачки в хрусткій паніровці

Дивовижно смачні та ароматні: як приготувати кабачки в хрусткій паніровці
Кабачки в хрусткій паніровці стануть улюбленими у вашій сім'ї Фото: скріншот

Зараз в Україні пік сезону кабачків. Є безліч смачних та корисних страв з ними, які стають улюбленими в кожній родині.

Пропонуємо приготувати дивовижно смачні кабачки в хрусткій паніровці. такі ви ще не куштували

Інгредієнти

Кабачки - 2 шт

Сіль, перець за смаком

Рослинна олія для смаження

Кляр:

Яйця - З шт

Майонез або сметана - 1 ст. л.

Гірчиця - 1 ч. л.

Паніровка:

Панірувальні сухарі - 150- г

Борошно - 100г

Паприка 1 ч.л.

Соус:

Кріп пучок

Часник 4-5 зубчика

Рослинна олія 2 ст. л.

Холодна вода 2 ст. л.

Як приготувати

Очищений від шкірки кабачок поріжте на смужки шириною в 1 см, як показано на відео. Потім сам кабачок розріжте навпіл по довжині. З обох боків посоліть, поперчіть. Рівномірно розподіліть спеції. Залиште кабачки на 10-15 хв, щоб пустили сік.

Тим часом яйця збиваємо з майонезом чи сметаною, додаємо гірчицю і перемішуємо ще раз.

Панірувальні сухарі з'єднуємо з борошном та паприкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачкова запіканка з курячим філе та сиром стане основою літнього обіду: записуйте рецепт

З кабачків відтискаємо рідину, обсипаємо паніровкою з усіх сторін і занурюємо у кляр. Кладемо смажити на пательню по 5-6 хвилин з кожної сторони. Другий бік смажимо під кришкою.

Викладаємо готові на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

Дрібно нарізаний кріп, олію, воду та давлений часник змішуємо і цим соусом змащуємо хрумкі гарячі кабачки.

Кабачки по-корейськи точно сподобаються тим, хто любить гострий смак. Така закуска добре поєднується з м'ясними стравами, овочевими рагу, різноманітними запіканками.

Порада: готуйте з молодих плодів із м'яким насінням. Пропонуємо два рецепти, як приготувати кабачки по-корейськи.

Зараз ви читаєте новину «Дивовижно смачні та ароматні: як приготувати кабачки в хрусткій паніровці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі