вівторок, 07 лютого 2012 07:30

"Уряд легко піддається на зовнішній тиск"

 

— Люди звинувачують міліцію, бо її негативна роль помітна неозброєним оком. Мовляв, вона вчергове відвернулася від народу, не виконує властивих функцій. Це правда, але не вся, — коментує опитування на сайті gazeta.ua політичний експерт Євген Золотарьов, 39 років.

— Міліція завжди працює, як їй простіше, але вона відповідальна лише за недолугий процес закриття інтернет-ресурсу. Вона — складова української бюрократії, яка, у свою чергу, є інструментом корпорацій. Саме корпорації, а не окремі автори, є правовласниками інтелектуального продукту. Саме вони виставляють претензії щодо піратської продукції. І це розуміє лише незначна частина тих, хто взяв участь у опитуванні.

А міліція зараз намагається покращити імідж української влади перед західними урядами та їхніми основними спонсорами — глобальними корпораціями. Наш уряд легко піддається на зовнішній тиск. І не тільки з боку Заходу — зі Сходу на нього так само тисне корпорація — власник газу.

Зараз ви читаєте новину «"Уряд легко піддається на зовнішній тиск"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі