вівторок, 07 листопада 2006 18:54

Глава "Київметробуду": зірвали програму будівництва метро

Сьогодні глава правління ВАТ "Київметробуд" Володимир Петренко заявив про зрив програми з будівництва столичного метро в цьому році.

- При Радянському Союзі ми будували 1 км на рік, сьогодні, щоб виконати програму з будівництва метрополітену, яка складена до 2020 року - а це майже вдвічі збільшення протяжності ліній метро, - необхідно будувати 3,5-4 км на рік. Цього року зірвано програму, дай Бог, щоб наступного року ми знову вийшли на 2 км. Тоді можна буде говорити про зростання темпів виробництва і виконання цієї програми., - заявив він.

За словами Петренка, головною проблемою є нестабільне фінансування будівництва нових гілок метрополітену.

За даними голови правління "Київметробуду", цього року 106 млн гривень пішло на відновлення рухомого складу метрополітену, 250 млн гривень було виділено на будівництво метрополітену.

Сьогодні Петренко повідомив, що має намір просити Київраду виділити в 2007 році на будівництво ділянок трьох станцій метро "Деміївська", "Голосіївська" і "Васильківська" на лінії метро у напрямку житлового масиву Теремки 340 млн гривень, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Глава "Київметробуду": зірвали програму будівництва метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі