пʼятниця, 20 травня 2011 03:00

Єгорова і Кіркарян перемогли Гімн України

Автор: фото з сайта www.youtube.com
  На святкування 75-річчя футбольного клубу ”Шахтар” президент Віктор Янукович приїхав на ”Донбас Арена” у Донецьку з онуком Віктором
На святкування 75-річчя футбольного клубу ”Шахтар” президент Віктор Янукович приїхав на ”Донбас Арена” у Донецьку з онуком Віктором

Увечері 14 травня футбольний клуб "Шахтар" на донецькій "Донбас Арені" святкував 75-річчя. Жіночий голос диктора по стадіону оголосив національний гімн. Чоловічий переклав англійською. Ведуча прямого ефіру Сніжана Єгорова повторила:

— Виконати національний гімн України було надано честь молодій і дуже талановитій співачці Златі Огнєвіч. Я знаю, що телеглядачі каналу "Україна" її дуже люблять, тому що вона є переможницею третього сезону шоу "Народна зірка".

— ...ще нам...

— Ну а подробности этого выбора мы расскажем после того, как гимн прозвучит, — обіцяє Костянтин Кіркарян, партнер Єгорової.

— ...українці, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як...

— Зверніть, будь ласка, увагу, як окрашений стадіон — у кольори нашого національного прапора.

— Это абсолютно непревзойденная картинка і сумасшедшее шоу, — підтримує розмову Кіркарян. Камера у цей момент показує двох Вікторів Януковичів — президента і його 10-річного онука. Той стоїть ліворуч від 60-річного діда і обома руками тримається за поручень. З-під рукава на лівій руці виблискує годинник. — Конечно, атмосфера арены на футболе — это одно, а то, что происходит сейчас, — это совсем другое. Флаг Украины, невероятная гордость за страну и за клуб, который ее прославляет.

— ... тіло ми положим за нашу свободу, і...

— Я просто не уявляю, що зараз вона відчуває, стоячи в центрі цієї події, — міркує Єгорова. — Тільки професійний артист може наживо виконувати таку важливу мелодію, як національний гімн. Оплески, знаєте, оплески.

— Аплодисменты. И Виктора Федоровича сейчас показали. Наверняка он болеет за весь украинский футбол, но, думаю, любовь к "Шахтеру" у него давняя и трепетная.

— Тому що він уболівав за "Шахтар", іще коли був студентом Донецького політехнічного інституту, а потім працював на Донбасі.

— Даже находясь на посту премьер-министра Украины, не пропускал ни одного матча.

Мелодія затихла. За 98 с, доки вона лунала, Кіркарян вимовив 81 слово, а Єгорова — 91. Із 43 слів, які співала Злата Огнєвіч, телеглядачі почули 16.

Зараз ви читаєте новину «Єгорова і Кіркарян перемогли Гімн України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі