вівторок, 29 листопада 2016 00:35

Червоненко зробив постріл у себе

Євген Червоненко (бізнесмен, у минулому — народний депутат, міністр транспорту і губернатор Запорізької області. — ГПУ), який на тривалий час випав із поля зору суспільного інтересу, у листопаді нагадав про себе.

Одразу після відставки Міхеіла Саакашвілі один із соратників Віктора Ющенка зробив несподівану заяву. Офіційну, як він підкреслив. Про бажання очолити Одеську обласну державну адміністрацію. "Я готовий відкласти свій бізнес і піти на конкурс або без конкурсу, якщо президент вирішить, на цю посаду. Я не вкраду ні копійки. Просто хочу повернути Одесі надію".

Не дочекавшись миттєвої радості ні від президента, з якого він зняв мороку з пошуком заміни для Міхо, ні від жителів регіону, Євген Альфредович за півтора тижня вирішив про себе ще раз нагадати. Опублікував світлину з полювання на кабанів.

Скільки свиней чоловік здатен з'їсти за зиму? Одну. Або дві. Якщо він їх узагалі споживає. Диких кабанів подужає не більше. На фото Червоненко красується на тлі десятка туш мертвих тварин. Задоволено посміхається. Але виглядає не вправним мисливцем, а холоднокровним убивцею.

Фото настільки вразило, що побачений у суботу телевізійний сюжет знову навів на думку про претендента на високу державну посаду. Фахівці біосферного заповідника Асканія-Нова привезли в Одеську область шістьох сайгаків і двох куланів. Це — перша партія парнокопитних, якими планують заселити Тарутинський степ.

За рідкісних тварин стало страшно. Не можна людей із мисливським азартом Червоненка пускати в заповідні регіони. Тим більше — на посаду повновладного господаря.

Не буде добра ні тваринам, ні людям, якщо голова адміністрації ниций азарт ставить вище за розумність і доцільність. Якщо не бачить різниці між моральним і аморальним. Якщо не відчуває межі між добром і злом.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко зробив постріл у себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі