пʼятниця, 12 жовтня 2007 17:56

У супермаркетах повертатимуть гроші за покупки

"Якщо вам не сподобалася покупка, ми повернемо гроші без зайвих запитань", — запевняє норвезька мережа супермаркетів "Кооп" у новій рекламній кампанії. Починаючи з цього тижня, "Кооп" віддає гроші всім покупцям, незадоволеним придбаними товарами.

До цього вдалися через надто високу конкуренцію між торговельними мережами. Щоб завоювати нових клієнтів та утримати старих, слід проявляти неабияку винахідливість.

Гроші повертатимуть за продукти харчування, якщо вони виявляться несмачними. Також компенсуватимуть витрати на побутову хімію та корм для тварин, якщо домашні улюбленці відмовлятимуться їсти його.

Відар Улленроед каже, що таким чином його компанія хоче переманити покупців від конкурентів. Власники "Кооп" розраховують на їхню порядність і сподіваються, що вони не занадто часто звертатимуться зі скаргами.

— Ми довіряємо нашим покупцям, — говорить представник мережі "Кооп" Відар Улленроед. — Якщо вони будуть чимось незадоволені, ми повернемо гроші. Навіть не запитуватимемо, у чому річ.

Зараз ви читаєте новину «У супермаркетах повертатимуть гроші за покупки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі