вівторок, 11 серпня 2009 17:38

Весільну сукню пошили з овечої шерсті

Автор: фото з сайту www.dailymail.co
  Для весільного вбрання 38-річна Луїс Феарбьорн використала шерсть своєї улюбленої вівці Олівії. Матеріалу вистачило на поділ сукні та на жилет нареченого
Для весільного вбрання 38-річна Луїс Феарбьорн використала шерсть своєї улюбленої вівці Олівії. Матеріалу вистачило на поділ сукні та на жилет нареченого

Фермерка з англійського графства Лінкольншир 38-річна Луїс Феарбьорн вийшла заміж у вовняній сукні вартістю 1,5 тис. фунтів стерлінгів (19,4 тис. грн. — "ГПУ"). Її пошили з шерсті улюбленої вівці нареченої.

Луїс познайомилася з нареченим Аяном на своїй фермі. Чоловік приїхав полагодити сільгосптехніку й закохався. За кілька місяців молоді планували весілля. Луїс хотіла собі особливу сукню.

— Ніколи не розуміла, чому люди марнують вовну на килими, — говорить. — Якось побачила рекламу суконь, зроблених із килимів. Тоді спало на думку створити сукню із вовни. Хотіла довести, що з неї можна робити дивовижні речі.

Вирішили постригти улюблену вівцю нареченої Олівію. Її шерсті вистачило на поділ сукні та на жилет нареченого. Для сукні пасма лишили в натуральному вигляді — довгими й закрученими. Для жилету виготовили тканину, прикрасили його рожевими візерунками — у тон весільного букету Луїс.

На бенкеті гостей пригощали солодощами у формі овець та овечим м"ясом. Для весільного альбому фотографувалися зі стадом на вигоні.

Зараз ви читаєте новину «Весільну сукню пошили з овечої шерсті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі