неділя, 25 березня 2007 17:01

Смерть Монро організував Роберт Кеннеді

57-річний австралійський режисер Філіп Мора заявив, що смерть акторки Мерилін Монро підготував Роберт Кеннеді. Мора готувався до зйомок чергового документального фільму. Його події  відбуваються у США 1960-х, під час президентства Джона Кеннеді.

Працюючи над стрічкою, режисер ознайомився із документами про сім"ю 35-го глави США. З багатьох із них Федеральна служба безпеки вже зняла гриф "секретно".

Мора стверджує, що знайшов нові довідки про смерть акторки Мерилін Монро. У них ідеться про отруєння зірки через передозування снодійними ліками, організоване її найближчим оточенням. Вказівку зробити це дав тодішній міністр юстиції, брат президента Роберт Кеннеді.

Монро була коханкою президента США. На 45-річчя Джона Кеннеді вона заспівала йому вітальну пісню "З днем народження, містер президент!". Запис цього виступу став кінокласикою.

Джон був одружений із Жаклін Був"є, законодавицею моди, однією з найпопулярніших американських жінок. Вона наполягала, щоб чоловік не бачився з Мерилін.

Тоді президент "передав" акторку своєму братові Роберту. Той обіцяв одружитися з нею, але свого слова не дотримав. Міністр боявся за свою кар"єру. Монро ж заявила, що збере прес-конференцію і розповість про стосунки з братами.

Роберт Кеннеді заспокоїв жінку. І, згідно з документом, вирішив її позбутися. Він переконав Монро інсценізувати спробу самогубства. Мовляв, так вона підніме свій рейтинг. За планом, Мерилін мала випити велику кількість снодійного. Потім її мав урятувати друг, актор Пітер Лоуфорд, "випадково" зайшовши в гості.

Мерлін випила пігулки, але Лоуфорд так і не з"явився. У документі зафіксовано, що Кеннеді телефонував акторові. Запитував, чи ще не померла Монро.

— Не можу зрозуміти, чи це спроби ненависників Кеннеді оббрехати президента, чи ми справді розкрили правду, — вагається Філіп Мора.

Монро вважали уособленням Голлівуда, справжнім секс-символом. Однак сама білявка до слави ставилася скептично. Казала,  що в кіноіндустрії платять тисячу доларів за поцілунок і лише п"ятдесят центів — за твою душу. Незадовго перед смертю вона зізналася, що на початку кар"єри підробляла проституцією.

Мерилін зіграла приблизно у 30 картинах. Тричі виходила заміж. Двома її останніми чоловіками були бейсболіст Джо Ді Маджо і драматург Артур Міллер. Дітей акторка не мала.

Зараз ви читаєте новину «Смерть Монро організував Роберт Кеннеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі