четвер, 19 червня 2008 17:54

Син президента Франції одружується з мільйонеркою

Молодший син президента Франції Ніколя Саркозі 21-річний Жан одружується з одноліткою Джессікою Себаун. Його наречена — спадкоємиця найбільшої у Франції мережі магазинів побутової техніки "Дарті".

Урочисті заручини Саркозі та Себаун відбулися у вихідні в готелі паризького передмістя Нейі-сюр-Сен. У саду готелю встановили шатро, для гостей влаштували фуршет. На заручини приїхав президент Ніколя Саркозі з дружиною Карлою Бруні. У присутності гостей Жан подарував Джессіці каблучку з діамантом.

Вони познайомилися кілька років тому. Разом навчалися в ліцеї. З датою весілля ще не визначилися.

Через день після заручин Жана назначили головою регіонального відділення правлячої партії "Союз за народний рух" у Нейі-сюр-Сена. Ніколя Саркозі теж починав політичну кар"єру в цьому місті. У середині 1980-х він обіймав посаду мера.

У Ніколя Саркозі троє синів — П"єр та Жан від першого шлюбу, а також дев"ятирічний Луї від шлюбу з другою дружиною Сесилією. 23-річний П"єр — музичний продюсер і реп-музикант. Луї навчається в ліцеї.

Зараз ви читаєте новину «Син президента Франції одружується з мільйонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі