вівторок, 10 жовтня 2017 05:20

Сенатор Маккейн хворий на агресивну форму раку

"Я хотів би лишитися в пам'яті американців людиною, яка служила їхній країні. Нехай не завжди правильно, роблячи безліч помилок, але служила США з гідністю", — каже сенатор від Республіканської партії Джон Маккейн, 81 рік.

У політика в липні цьогоріч виявили гліобластому — пухлину мозку, коли видаляли тромб над лівим оком. Ще в серпні він говорив про успішне лікування. Однак останні прогнози лікарів невтішні — рак має агресивну форму. 95% хворих такого віку помирають.

Маккейн зазначає, що зараз він більш енергійний, ніж коли-небудь, та щасливий від того, що може ще встигнути зробити. Додає, що не намагається уявити все в рожевих тонах. Усвідомлює: життя завершується тим чи іншим способом.

"Маю радість від спогадів про кампанію 2000 року (президентські вибори у США, коли республіканець Джордж Буш із незначною перевагою переміг демократа Альберта Гора. Маккейн тоді також балотувався на пост, але програв на праймеріз Бушу. — ГПУ) як про найприємніші часи мого життя. Тоді ми були невдахами, і повинні були вибратися. За ту можливість я дуже вдячний. Я, хлопець, який у класі Військово-морської академії був п'ятим з кінця", — говорить сенатор.

Зараз ви читаєте новину «Сенатор Маккейн хворий на агресивну форму раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі