четвер, 24 березня 2022 00:30

Путін лікується від раку або деменції

У британській, американській і канадській розвідці припускають, що 69-річний Володимир ПУТІН лікується від раку, хвороби Паркінсона чи деменції. Так пояснюють його набрякле обличчя й шию — можливий побічний ефект прийому стероїдів. Ці препарати провокують напади неконтрольованої люті.

— Можливо, абсурдному рішенню напасти на Україну є фізіологічне пояснення, — каже американський журналіст Джозеф Блайд. — Деменція — серйозний розлад роботи мозку. При лікуванні раку багато препаратів впливають на здатність мислити. Людина не може тверезо думати. Як сталося, що цей чоловік очолює ядерну державу — я не маю відповіді.

Розвідники звернули увагу, що Путін наполягав на великій дистанції під час перемовин у Кремлі, і на його змарнілий вигляд.

"За останні п'ять років оточення Путіна бачить зміни в тому, як він мислить, приймає рішення і сприймає світ", — йдеться в повідомленні.

Розвідка вважає, що на рішення розпочати війну вплинула нездатність Путіна ясно думати і відсутність оцінки наслідків вторгнення.

— Напевно, Путіна не попередили ні про можливі масштаби санкцій, ні про реальний стан справ в Україні, — продовжує Блайд. — Схоже, так само йому зараз не кажуть про справжні втрати.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Путін лікується від раку або деменції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі