вівторок, 22 червня 2010 04:13

Принцеса Швеції вийшла заміж за тренера з фітнесу

Автор: фото з сайта www.detkungligabrollopet.nu
  Шведська принцеса Вікторія цілує руку своєму чоловікові Даніелю Вестлінґу після вінчання. Він після одруження отримав титул принца
Шведська принцеса Вікторія цілує руку своєму чоловікові Даніелю Вестлінґу після вінчання. Він після одруження отримав титул принца

Принцеса Швеції 32-річна Вікторія вийшла заміж за тренера з фітнесу. Повінчалися у Стокгольмському соборі 19 червня.

Нареченого 36-річного Даніеля Вестлінґа шведська преса критикувала за неохайність. Він мав довге волосся й не відповідно поводився. Фотографи спіймали, що він не вміє їсти ножем і виделкою, гризе нігті. Іншим разом помітили, як майбутній принц голосно шмаркався на людях.

Вікторія зустрічалася з Даніелем близько восьми років. Познайомилися в тренажерній залі. Вестлінґ — власник мережі спортивних клубів. Тренував клієнтів у групах. Але для Вікторії зробив виняток — став її особистим тренером.

Офіційно Даніеля представили королівській родині у березні 2009-го. Король Карл Ґустав потенційного зятя недолюблював. Наполіг, щоб Даніелю найняли репетиторів, які навчили його палацового етикету й кількох європейських мов. Наприкінці минулого року Вікторія повідомила, що виходить заміж. Король погодився.

Даніель Вестлінґ народився на півночі країни. Його батько — листоноша. Для церемонії нареченому нашвидкуруч придумали родинний герб. Ходять чутки, що Даніель має російське коріння.

На весільну церемонію приїхали 1200 гостей. До процесії приєдналися 500 тис. шведів. Ще 2,9 млн — дивилися по телевізору.

Король потенційного зятя недолюблював

Вінчання принцеси Вікторії стало найграндіознішим офіційним весіллям після одруження британських принца Чарлза та Діани Спенсер. Королівська родина у Швеції влаштувала паради кораблів та літаків, поставила 20 весільних оркестрів на шляху кортежу. Принцеса вдягла наполеонівську корону Жозефіни, дружини Бонапарта. 5-метровий шлейф нареченої несли три пажі.

На церемонію із державного бюджету витратили $2,6 млн. Це обурило багатьох шведів. Король заявив, що відшкодує половину зі своєї кишені.

У Карла XVI Ґустава є ще двоє дітей: 31-річний принц Карл Філіпп та 28-річна принцеса Мадлен. Обоє оголошували про заручини, а потім розривали їх.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса Швеції вийшла заміж за тренера з фітнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі