вівторок, 07 жовтня 2008 15:58

Повіям за хорошу поведінку даруватимуть меблі

Мерія голландського Ейндховена нагороджуватиме міських повій меблями та одягом за хорошу поведінку. Наприклад, якщо вони відмовляться працювати декілька днів, або паралельно з основною роботою підуть навчатися. За це їм на окремі картки нараховуватимуть бали. Згодом їх можна буде обміняти на товари у визначених магазинах. Окрім цього для нічних метеликів проводитимуть курси з підвищення самооцінки.

До 2011 року в Ейндховені мають закрити квартал червоних ліхтарів, який існує  протягом трьох століть. Те саме відбудеться і в інших голландських містах. Таким чином в країні хочуть припинити вуличну проституцію. Для цього треба працевлаштувати всіх повій.

Студенти Ейндховенського коледжу дизайну заохотять жінок залишити секс-бізнес безплатним одягом свого виробництва. Ще допомагають повіям у створенні власної марки білизни.

Втім, самі повії ініціативи сприймають обережно.

— Із одного боку подарунки — це завжди приємно, — каже Метьє Блаак із місцевої профспілки повій "Червона нитка". — Із іншого, навряд чи повії масово почнуть переходити на стабільні роботи. Багатьом із них швидко стане нудно. Вони звикли ризикувати й жити на вулиці. Меблями цього не заміниш.

Зараз ви читаєте новину «Повіям за хорошу поведінку даруватимуть меблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі