четвер, 11 червня 2009 21:06

Пара спізнилася на зниклий літак і потрапила в автокатастрофу

Пенсіонери з італійського міста Мерано Йоханна та Курт Ґанталер спізнилися на літак до Парижа, який розбився над Атлантикою 1 червня. За кілька днів подружжя потрапило в автокатастрофу.

Йоханна й Курт відпочивали у бразильському місті Ріо-де-Жанейро. 31 травня мали летіти до столиці Франції, звідки іншим рейсом добратися до Італії. До аеропорту спізнилися на кілька хвилин, на літак не потрапили. За кілька днів вирішили летіти до німецького міста Мюнхен. Звідти планували машиною дістатися Італії. На одному з мюнхенських автобанів автівка пенсіонерів утратила керування й вилетіла на зустрічну смугу, врізалася у вантажівку й перевернулася. Йоханна загинула на місці, Курт потрапив у реанімацію

На борту аеробуса 330 було 228 людей. Через п"ять днів після його зникнення бразильські військові знайшли в Атлантичному океані кілька тіл пасажирів та уламки судна. Наразі з води дістали 41 тіло. Спеціалісти проводять упізнавання загиблих за допомогою аналізу ДНК. Пошуки бортових самописців тривають. Імовірна причина аварії — потужна гроза, через яку відмовили усі системи літака.

За останні кілька днів у світі сталося ще чотири пригоди з аеробусами. Із технічних причин судна російської, китайської, іспанської та австралійської авіакомпаній здійснили вимушені посадки у різних частинах світу. Ніхто з пасажирів не постраждав. Французькі профспілки закликають пілотів відмовитися від польотів на цих літаках.

Зараз ви читаєте новину «Пара спізнилася на зниклий літак і потрапила в автокатастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі