вівторок, 21 вересня 2010 07:06

Німкеня застрелила трьох людей

41-річна жінка влаштувала стрілянину в лікарні міста Льоррах на півдні Німеччини. Перед тим застрелила свого 46-річного чоловіка і 5-річного сина, а потім підірвала їхню квартиру.

Вибух у багатоповерхівці в центрі міста стався 19 вересня о шостій вечора. Там мешкала родина. Пара розлучилася два місяці тому. Суд залишив дитину з батьком. У неділю мати уперше приїхала навідати сина.

— Ми з дружиною приїхали після велосипедної прогулянки і саме сіли вечеряти, — розповідає сусід загиблих Халук Каплан. — Пролунав вибух. Почули, як вилітає скло із квартир на нижньому поверсі. Вибігли на балкон і побачили пожежу.

Застреливши чоловіка і сина, німкеня полила квартиру бензином і підпалила.

Потім вибігла на вулицю і відкрила вогонь на перехожих. Одного поранила у спину, другому поцілила в голову.

За 300 м від їхнього дому розташована католицька лікарня Святої Єлизавети. Окрім рушниці 6-міліметрового калібру жінка мала із собою ножа. Коли забігла до гінекологічного відділення, напала на санітара. Чоловік помер від ножових ран. Потім уразила в коліно полісмена. Жінка почала цілитися в хворих. В лікарні почалася паніка. Пацієнти розбігалися по палатах.

— Злочин відбувався по сценарію, якого ми завжди боялися, — говорить представник рятувальної служби. — Ми не могли передбачити, хто стане наступною жертвою, тому діяли дуже обережно.

Жінка загинула в перестрілці з поліцією. Припускають, що мстилася за ображені почуття.

Зараз ви читаєте новину «Німкеня застрелила трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі