Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 07:06

Німкеня застрелила трьох людей

41-річна жінка влаштувала стрілянину в лікарні міста Льоррах на півдні Німеччини. Перед тим застрелила свого 46-річного чоловіка і 5-річного сина, а потім підірвала їхню квартиру.

Вибух у багатоповерхівці в центрі міста стався 19 вересня о шостій вечора. Там мешкала родина. Пара розлучилася два місяці тому. Суд залишив дитину з батьком. У неділю мати уперше приїхала навідати сина.

— Ми з дружиною приїхали після велосипедної прогулянки і саме сіли вечеряти, — розповідає сусід загиблих Халук Каплан. — Пролунав вибух. Почули, як вилітає скло із квартир на нижньому поверсі. Вибігли на балкон і побачили пожежу.

Застреливши чоловіка і сина, німкеня полила квартиру бензином і підпалила.

Потім вибігла на вулицю і відкрила вогонь на перехожих. Одного поранила у спину, другому поцілила в голову.

За 300 м від їхнього дому розташована католицька лікарня Святої Єлизавети. Окрім рушниці 6-міліметрового калібру жінка мала із собою ножа. Коли забігла до гінекологічного відділення, напала на санітара. Чоловік помер від ножових ран. Потім уразила в коліно полісмена. Жінка почала цілитися в хворих. В лікарні почалася паніка. Пацієнти розбігалися по палатах.

— Злочин відбувався по сценарію, якого ми завжди боялися, — говорить представник рятувальної служби. — Ми не могли передбачити, хто стане наступною жертвою, тому діяли дуже обережно.

Жінка загинула в перестрілці з поліцією. Припускають, що мстилася за ображені почуття.

Зараз ви читаєте новину «Німкеня застрелила трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути