пʼятниця, 20 січня 2017 05:00

На вечірці Трампа подавали салат із моркви

У вівторок увечері у Вашингтоні відбулася передінавгураційна вечірка Дональда Трампа. Новообраний президент США прилетів на неї приватним літаком. Перша леді Меланія захід пропустила.

На свято можна було увійти тільки із запрошенням. Їх розіслали 500 людям. Серед них — 150 дипломатів і 300 радників, політиків і спонсорів. Перед гостями виступили танцівники Бродвею.

— Усі ми тут неймовірно крута команда, — звернувся Трамп до гостей. — І цьому доказ те, що з усієї країни з'їжджаються байкери, щоб охороняти і цей захід, і інавгурацію. Бачив їх сьогодні на дорозі. Грубі дядьки. Я б не хотів мати з ними проблем. Якщо вже байкери за Трампа, то ми на правильному шляху.

На обід пропонували на вибір яловичий стейк або тріску в гірчичній глазурі. До неї можна було замовити салат із моркви і шампіньйони. На десерт подавали тістечка зі свіжою малиною. Також були два види червоного і два — білого вина.

Після завершення вечірки Трамп повернувся до Нью-­Йорка. Його виліт затримали, бо в ­аеропорту не могли підігнати сходи до літака. Знову до Вашингтона Трамп прилетить у п'ятницю, в день інавгурації. Гімн США на церемонії виконає 16-річна американка українського походження Джекі Іванко. Сім років тому вона брала участь у шоу "Америка має талант". Також виступить Мормонський храмовий хор. Перша леді одягне сукню від Ральфа Лорена. Попередня коштувала $4 тис. Одягла її, коли оголошували результати виборів.

Зараз ви читаєте новину «На вечірці Трампа подавали салат із моркви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі