понеділок, 10 грудня 2007 18:01

На Міжнародному фестивалі татуювань обирали найгарніших

Автор: фото: REUTERS/Tobias Schwarz
  48-річний програміст Рольф на фестивалі татуювань у Берліні показав свої 126 дірок на обличчі
48-річний програміст Рольф на фестивалі татуювань у Берліні показав свої 126 дірок на обличчі

На минулих вихідних у столиці Німеччини Берліні проходив 17-й Міжнародний фестиваль татуювань. У ньому брали участь понад 100 майстрів цієї справи та людей із татуюваннями та пірсингом із Таїланду, США, Росії, країн Західної Європи, Південної Америки й Африки.

Учасники могли поділитися національними особливостями й тенденціями в сучасних татуюваннях. Зокрема увагу відвідувачів фестивалю привернула виставка, присвячена татуюванням у буддійських храмах Таїланду.

Місцевий майстер Айджарн Сорн продемонстрував, як наносять тату у його країні. Він замість звичних для європейців новітніх технологій використовував традиційні інструменти й не застосовував знеболювальних засобів.

Однією з найцікавіших подій став конкурс татуювань, що проходив на одній зі сцен фестивалю. На ньому визначили найкращі роботи в 15 категоріях — від найкращого портрету до найбільш незвичного малюнку.

Також під час берлінського фестивалю провели конкурс "Міс Тату", де могли взяти участь жінки, які мають татуювання. Судді оцінювали не розміри малюнків на тілах, а загальне враження від тату.

У фестивалі також брали участь понад 40 виробників та постачальників спеціальних інструментів і фарб, які представляли свою продукцію.

Зараз ви читаєте новину «На Міжнародному фестивалі татуювань обирали найгарніших ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі