четвер, 04 жовтня 2012 05:30

Чоловік пограбував 278 будинків і вкрав 60 автівок

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Адам Кремптон зізнався в понад 300 злочинах. Поліція розкрила три із них
Адам Кремптон зізнався в понад 300 злочинах. Поліція розкрила три із них

Британець 19-річний Адам Кремптон зізнався в пограбуванні 278 будинків і викраденні 60 автівок. Каже, красти почав у 12. Із березня цього року відбуває чотирирічний термін у в'язниці за три доведені пограбування.

— Він добровільно зізнався, щоб очистити совість, — каже адвокат Стів Моріс.

Адам відвів поліцейських у чотири будинки, які колись пограбував. Він не мав постійного місця проживання. Промишляв переважно в місті Лестер у центральній Англії, але також і в трьох сусідніх округах.

— Він почав замолоду й був надзвичайно продуктивним у своїй діяльності, — коментує інспектор Енді Паркс із поліції Лестера. — Пограбованим важливо знати, що когось затримали й хтось відповість за злочини проти них.

Однією з перших постраждалих від крадіжок Кремптона була 60-річна Сильвія Гамонд. 2007-го він виламав замок в її будинку й виніс ноутбук, телефон і цифрову відеокамеру.

— Тоді це засмутило мене. Якщо йому зараз 19, то він мав бути геть дитиною. Усе ж приємно, що поліцейські всі ці роки пам'ятали про мою справу, — каже Сильвія. — Сподіваюся, вийшовши із в'язниці, він не піде тією ж дорогою.

23 жовтня Адама судитимуть за решту його злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пограбував 278 будинків і вкрав 60 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі