четвер, 11 серпня 2022 09:02

Влада Білорусі пояснила "бавовну" на аеродромі "Зябровка"

Влада Білорусі пояснила "бавовну" на аеродромі "Зябровка"
Фото: Влада Білорусі підтвердила пожежу на аеродромі "Забровка". Фото: ukrinform.ru

Влада Білорусі підтвердила "бавовну" на аеродромі "Зябровка" у Гомельській області.

Там загорілася "одна з одиниць техніки", йдеться в офіційному коментарі білоруського міноборони.

"10 серпня близько 23 години під час контрольного пробігу однієї з одиниць техніки після проведеної заміни двигуна сталося її займання. Особовим складом своєчасно вжито заходів щодо гасіння. Постраждалих немає", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпека з боку Білорусі: радник глави МВС розповів про ситуацію

На цей коментар відреагували в моніторинговій групі "Беларускі Гаюн", яка першою оприлюднила інформацію про подію. Там наголошують, що не менше восьми спалахів на аеродромі було, починаючи з 00:30 11 серпня, а не з 23-ї години, як кажуть у міноборони.

"Також додамо, що вночі провладні телеграм-канали повідомляли, що на аеродромі все добре, нічого позаштатного не відбувається", – йдеться у повідомленні " Беларускі Гаюн" в Telegram.

У Білорусі в ніч на 11 серпня було чутно звуки вибухів і видно спалахи на аеродромі "Зябровка" у Гомельській області. Це аеродром, де базуються російські літаки.

До 11 серпня планувалося проведення першого етапу спільного оперативно-тактичного навчання з бойовою стрільбою збройних сил Росії та Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Влада Білорусі пояснила "бавовну" на аеродромі "Зябровка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі