вівторок, 02 липня 2024 17:15

Показники Камали Гарріс в опитуваннях ще гірші, ніж у Байдена - The Hill

Показники Камали Гарріс в опитуваннях ще гірші, ніж у Байдена - The Hill
Камала Гарріс - віцепрезидентка США з січня 2021 року. Фото: whitehouse.gov

Віцепрезидентка США Камала Гарріс має ще гірші показники в опитуваннях, ніж президент Джозеф Байден.

Про це повідомило видання The Hill, пишуть ZN.UA.

"Демократи, схоже, знають, що вона стане політичною, економічною та зовнішньополітичною катастрофою на посаді президента - або навіть кандидата, якщо Байден піде у відставку до виборів. Її показники в опитуваннях ще гірші, ніж у Байдена", - сказав науковий співробітник Інституту політичних інновацій у Далласі Меррілл Метьюз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після дебатів із Трампом Байден зробив важливу для американців заяву

Окрім віцепрезидентів, успішні кандидати у президенти зазвичай виходять із числа губернаторів і сенаторів. Але Демократична партія досить нечисленна в обох категоріях, повідомляється.

Зі слів Метьюза, мало хто захоче брати участь у президентських перегонах за два-три місяці до виборів. Адже кандидат майже не матиме часу на те, щоб розповісти про свої досягнення.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Показники Камали Гарріс в опитуваннях ще гірші, ніж у Байдена - The Hill». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі