пʼятниця, 16 квітня 2021 08:29

Туреччина встановила антирекорд за кількістю смертей від Covid-19

Туреччина встановила антирекорд за кількістю померлих від Covid-19.

За останню добу там зафіксували 297 летальних випадків, повідолмяє МОЗ країни. Наразі Туреччина посідає 1 місце в Європі за темпами поширення епідемії коронавірусу. У світовому антирейтингу країна на 4 місці.

Автор: МОЗ Туреччини
 

Від початку пандемії заразилися 4 086 957 осіб, із яких померли понад 35 тис. людей. У важкому стані перебувають більше 3 тис. інфікованих. Також у країні знову понад 60 тис. нових Covid-хворих. За останню добу коронавірус діагностували у 61,4 тис. осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина змінює правила в'їзду для туристів

Із березня влада мала намір розділити країну на зони, як в Україні під час адаптивного карантину. На тлі зростання кількості міст із високим ризиком зараження Covid-19 у Туреччині повернули карантин вихідного дня.

З 14 квітня у Туреччині посилили карантин через ситуацію з коронавірусом: комендантська година діятиме з 19:00 до 05:00, а жителям тимчасово заборонили подорожувати між містами.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина встановила антирекорд за кількістю смертей від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі