четвер, 18 серпня 2022 21:49

Розсекретили дату презентації iPhone 14: що відомо про новинку

Розсекретили дату презентації iPhone 14: що відомо про новинку
Apple запланувала презентацію iPhone 14 на 7 вересня. Фото: eastnews.ua

7 вересня американська компанія Apple планує презентувати нову лінійку iPhone.

Компанія нібито назвала цю дату у внутрішньому листуванні зі співробітниками, повідомляє Bloomberg з посиланням на власні джерела в Apple.

"Презентація пройде онлайн з демонстрацією попереднього запису. Зазвичай Apple робила презентації щовівторка, але цього року на понеділок, 5 вересня, припадає американське свято День праці", – ідеться у повідомленні.

Цьогоріч мають презентувати чотири моделі смартфонів: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Базовий iPhone 14 та iPhone 14 Pro матимуть екрани з діагоналлю 6,1 дюйма, а iPhone 14 Max та iPhone 14 Pro Max – 6,7 дюйма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $15 млн за першу секунду продажів: вийшов новий китайський смартфон

"iPhone 14 матиме покращену 48-мегапіксельну основну камеру та фронтальну камеру з автофокусом. За чутками, моделі iPhone 14 Pro та Pro Max отримають два отвори для фронтальних камер замість "чубчика". iPhone 14 Pro та Pro Max також матимуть новий процесор A16 і підтримувать функцію Always-on Display", – пише видання.

У 2022 році iPhone подорожчають. Водночас зростання ціни може стосуватися лише моделей Pro. За даними джерел Bloomberg, попередні продажі стартують 9 вересня, а замовлення надійдуть покупцям із 16 вересня. Коли iPhone 14 з'явиться в Україні, поки що невідомо.

На заході також мають показати смартгодинники Apple Watch Series 8, які вимірюватимуть температуру тіла.

Apple розпочне один із найамбітніших періодів випуску новинок. Корпорація зазвичай проводить осінню презентацію у другий тиждень вересня, але цьогоріч захід пройде раніше звичайного.

Очікується випуск і нових iPad, трьох Apple Watch, кількох оновлених комп'ютерів Mac M2/M3, пари оновлених навушників AirPods Pro, а також нового HomePod та моделі Apple TV з покращеною специфікацією.

Apple за попередніми даними анонсує чотири нові смартфони. Молодший смартфон 14-ї серії коштуватиме з $799, як і iPhone 13. Ходять чутки, що проситимуть $1099 за iPhone 14 Pro і $1199 за iPhone 14 Pro Max.

Релізи почнуться з осені 2022 року і триватимуть до початку 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили дату презентації iPhone 14: що відомо про новинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі