понеділок, 08 серпня 2022 18:02

Apple може представити нові iPhone раніше – що відомо

Apple може представити нові iPhone раніше – що відомо
Apple покаже нові айфони вже 6 вересня. Фото: eastnews.ua

З осені 2022 року компанія Apple розпочне один з найамбітніших періодів випуску новинок.

Корпорація зазвичай проводить осінню презентацію у другий тиждень вересня. Тепер з'явилася інформація, що захід пройде раніше звичайного. Про це повідомляє журналіст Макс Вайнбах з XDA Developers.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple може перенести випуск iPhone 14 через візит Пелосі до Тайваню

"Apple покаже нові айфони вже 6 вересня, а 16-го числа вони надійдуть у продаж", – пише він.

Але ця інформація йде всупереч з версією про нібито перенесення випуску iPhone 14 через візит голови Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі до Тайваню. Говорили й про нові правила Китаю про відвантажувальні документи, в яких забороняється згадувати Тайвань.

Apple за попередніми даними анонсує чотири нові смартфони базовий iPhone 14, Pro, Max (замінить iPhone 13 mini) і Pro Max. Молодший смартфон 14-ї серії коштуватиме з $799, як і iPhone 13. Ходять чутки, що проситимуть $1099 за iPhone 14 Pro і $1199 за iPhone 14 Pro Max.

Компанія Apple збирається випустити декілька нових пристроїв.

Очікується випуск чотирьох iPhone 14, нових iPad, трьох Apple Watch, кількох оновлених комп'ютерів Mac M2/M3, пари оновлених навушників AirPods Pro, а також нового HomePod та моделі Apple TV з покращеною специфікацією.

Релізи почнуться з осені 2022 року і триватимуть до початку 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Apple може представити нові iPhone раніше – що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі