неділя, 31 січня 2021 10:38

Росіяни вийшли на протести на підтримку Навального. Пряма трансляція

Росіяни вийшли на протести на підтримку Навального. Пряма трансляція
У РФ проходять масові акції на підтримку Навального. Фото: Дождь

У Росії сьогодні проходять масові акції на підтримку політв'язня Олексія Навального. Мітинги анонсували в 142 містах.

Перші стартували на далекому сході РФ і в Сибіру, повідомляє "Медуза".

У Новосибірську близько тисячі людей беруть участь у ході. Акції опозиції відбулися в Томську, Іркутську, Якутську і Харабівську. У Москві протестувальники збираються опівдні на Луб'янці і старій площі, а в Петербурзі - на Невському проспекті. Також акцій солідарності заплановані в Німеччині, Ізраїлі, Канаді, Іспанії, Ірландії, Данії, Грузії, Аргентині, Австралії, Австрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На акціях за Навального затримали рекордну кількість людей

Силовики уже активно заарештовують активістів. На 10 ранку по всій Росії затримали понад 300 людей. Московську Луб'янку оточили ще напередодні ввечері.

У неділю, 31 січня, в центрі Москви закриють частину кафе і магазинів. А також з 09:00 до 23:00 обмежать продаж алкоголю в скляних пляшках. Крім того, в центрі міста буде перекрито частину центральних вулиць, в тому числі Петрівка, Велика Луб'янка, М'ясницька і ряд інших. Такі обмежувальні заходи влада російської столиці запроваджує у зв'язку запланованими на 31 січня мітингами.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вийшли на протести на підтримку Навального. Пряма трансляція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі