середа, 09 грудня 2020 13:13

Росія не хоче зустрічатись у "нормандському форматі" найближчим часом

Росія не хоче зустрічатись у "нормандському форматі" найближчим часом
Минулого року 9 грудня у Парижі відбулася зустріч лідерів країн "нормандського формату" (Україна, Німеччини, Франції та Росія). Під час зустрічі лідери цих держав досягли низки домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Фото:instagram.com/zelenskiy_official

Проведення "нормандського саміту" за участю лідерів України, Росії, Німеччини та Франції найближчим часом не відбудеться. Кремль вважає, що жодне рішення попереднього саміту не виконали.

Про це повідомляє російський "Комерсант".

Заступник голови Адміністрації президента РФ Дмитро Козак часто контактує з питань мирного врегулювання конфлікту на Донбасі з головою Офіса президента України Андрієм Єрмаком, а також з політичними радниками лідерів Німеччини і Франції.

У виданні пишуть, що жодного саміту найближчим часом не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський у річницю Паризького саміту оприлюднив фото з Путіним

"Не комільфо збирати перших осіб, не виконавши принципово жодного рішення попереднього саміту. Нічого збиратися повторно з тим же порядком, з невиконанням того, під чим підписалися", - додало джерело видання.

Нещодавно глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук спрогнозував, що наступна зустріч лідерів-радників "нормандської четвірки" в Берліні може відбутися до Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Росія не хоче зустрічатись у "нормандському форматі" найближчим часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі