субота, 06 серпня 2016 03:34

"Путін найняв Трампа, як мимовільного агента Кремля" - колишній глава ЦРУ

"Путін найняв Трампа, як мимовільного агента Кремля" - колишній глава ЦРУ

Кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп став мимовільним агентом впливу Росії. Так вважає колишній глава Центрального розвідувального управління США Майкл Морелл, пише The New York Times.

"Російський президент Володимир Путін був офіцером розвідки, натренованим на пошук особистих слабкостей людей і використання їх у своїх інтересах. Це саме те, що він зробив на початковому етапі праймеріз. Він зіграв на слабкості Трампа, подякувавши йому, а той відреагував саме так, як розраховував Путін", — зауважив Морелл.

За його словами, саме тому Трамп хвалить Путіна і робить політичні заяви, співзвучні позиції російського керівництва.

"У наших розвідувальних колах ми б сказали, що Путін найняв Трампа як мимовільного агента Російської Федерації", — підсумував Морелл. Ч

Нагадаємо, 27 липня на прес-конференції кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв розглянути питання про визнання Криму частиною Росії і скасування санкцій проти Москви, якщо він буде обраний президентом. Ця заява викликала обурення в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Високопосадовці США назвали "дурнею" коментарі Трампа щодо Криму

Зараз ви читаєте новину «"Путін найняв Трампа, як мимовільного агента Кремля" - колишній глава ЦРУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі