понеділок, 09 липня 2018 15:21

Дерипаска відсудив у Насті Рибки і Алекса Леслі 1 млн рублів

Дерипаска відсудив у Насті Рибки і Алекса Леслі 1 млн рублів
Дерипаска потрапив під санкції США серед інших російських олігархів. Російський карикатурист висміяв падіння акцій його компаній, зобразивши графік у вигляді рибок. Фото: Facebook

Російський олігарх Олег Дерипаска виграв суд у повії Насті Рибки (Анастасії Вашукевич) та її секс-тренера Алекса Леслі (Олександра Кирилова).

Бізнесмен домігся компенсації моральної шкоди. Він звинуватив Рибку і Леслі у тому, що вони виклали фото та відео з його особистого життя без дозволу. Кожен з відповідачів повинен заплатити йому 500 тис. руб. - близько $8 тис, повідомляє Інтерфакс з посиланням на адвоката олігарха Олексія Мельникова.

Судовий процес відбувся в російському Усть-Лабинську - рідному місті Дерипаски. За ствердженням російського опозиціонера Олексія Навального, олігарх виграє там всі процеси.

Дерипаска засідання не відвідував. Вашукевич та Кирилов перебувають у в'язниці Таїланду за незаконну організацію секс-тренінгів. 8 лютого повія опублікувала в своєму Instagram відео, де заявила про групове зґвалтування, яке відбулося на яхті Дерипаски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції "обезголовили" і залишили без грошей компанію Дерипаски

Олексій Навальний опублікував розслідування на підставі опублікованої Рибкою інформації в соцмережах.

Навальний порівняв інформацію з книги та пости Рибки у соцмережах - теги, геолокацію тощо. Дійшов висновку: жінка пише про еротичні розваги із віце-прем'єром уряду Росії Сергієм Приходьком.

Олігарх Дерипаска дав урядовцю незвичного хабара. Оплатив всі заходи, який той отримав - два перельоти на літаку, 3 дні на яхті в компанії 6 повій та інше.

У лютого цього року Дерипаска подав позов проти двох фізичних осіб за публікацію матеріалів про його приватне життя. Настя Рибка та Алекс Леслі у своїх соціальних мережах розмістили приватні фотографії, на яких зображений Олег Дерипаска. А також записи його розмов, зроблені таємно, розкривши деталі його приватного життя", – заявив представник російського олігарха.

Зараз ви читаєте новину «Дерипаска відсудив у Насті Рибки і Алекса Леслі 1 млн рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі