середа, 24 січня 2024 07:17

60-тонний газовоз вибухнув посеред мегаполісу: багато жертв
7

У столиці Монголії в ніч проти 24 січня вибухнув 60-тонний газовоз.

Загинуло щонайменше пʼятеро людей, повідомляє місцевий новинний ресурс news.mn. Іще понад 10 осіб госпіталізували з опіками.

"В Улан-Баторі вибухнула вантажівка, яка перевозила 60 тонн газу. Через вибух бак вантажівки відкинуло на 30-40 метрів. Швидке поширення полум'я спричинило підпал кількох автомобілів. Зайнявся також розташований поруч багатоквартирний будинок", - сказано в повідомленні.

Вантажівка врізалася в іншу автівку. Пожежа охопила прилеглі будівлі, згоріло понад 20 авто. На місці події працюють рятувальники та медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відчули сусідні країни. Китай сколихнув землетрус магнітудою 7,1

Наразі відомо про трьох загиблих пожежників та двох цивільних, а також близько 15 постраждалих, п'ятеро із яких у важкому стані. Водій вантажівки вижив, а водій авто, в яке врізалися, загинув на місці.

Із району евакуюють жителів. Їхні помешкання охороняє поліція.

У Ленінградській області РФ у ніч на 21 січня спалахнув один з терміналів морського порту міста Усть-Луга. Перед цим місцеві жителі чули звуки двох вибухів.

Зараз ви читаєте новину «60-тонний газовоз вибухнув посеред мегаполісу: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі