четвер, 05 березня 2020 05:30

Поразки Світоліної пов'язані з пошуком нової моделі гри

Еліна Світоліна програла перші матчі на нещодавніх турнірах у Дубаї та Досі. Якщо оцінювати її виступи, треба бути обережним у формулюваннях. Пам'ятати — йдеться про професіонала найвищого рівня у ставленні до тренувального процесу та гри.

Професійний спорт — це завжди процес удосконалення, руху нагору. Вічний пошук можливого розвитку й переходу на вищий рівень.

Світоліна зараз шукає вдосконалення гри. Хоче зробити її атакувальнішою. Щоб ­досягти найвищих результатів — виграти "Шолом" і стати першою ракеткою світу. Під час цього вноситься розлад у гру, що раніше давала результат. Він за останні три роки такий, про який мріють 90 відсотків тенісистів — перша п'ятірка та стабільне перебування у десятці найкращих, два півфінали "­Шоломів", виграш "Підсумкового-2018". Коли у тебе три роки один і той же результат, це втомлює. Починаєш шукати нове. Процес творчий, тому тут можливі помилки.

Упевнений, що наша провідна тенісистка прагне змінюватися, покращувати гру і результат. Це спортсменка найвищого класу. Вона не може мислити по-іншому, припустити падіння власного рівня. За свою кар'єру завжди піднімалася. І цього разу не опустить руки.

Як довго триватиме цей процес — ніхто не знає. Жодних гарантій бути не може.

Зараз ви читаєте новину «Поразки Світоліної пов'язані з пошуком нової моделі гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі