пʼятниця, 28 травня 2010 01:44

"Поляк погодився на бій заради грошей"

Автор: фото: REUTERS/Ina Fassbender
  Віталій Кличко (ліворуч) та Альберт Сосновський на ”Фелтінс-Арені” у німецькому ґельзенкірхені. Торік 20 червня Володимир Кличко нокаутував тут Руслана Чагаєва
Віталій Кличко (ліворуч) та Альберт Сосновський на ”Фелтінс-Арені” у німецькому ґельзенкірхені. Торік 20 червня Володимир Кличко нокаутував тут Руслана Чагаєва

У суботу, 29 травня, на 65-тисячній "Фелтінс-Арені" в Ґельзенкірхені, Німеччина, 38-річний Віталій Кличко (39 перемог, 37 нокаутів, 2 поразки, 0 нічиїх) проведе бій з поляком Альбертом Сосновським, 31 рік (45 перемог, 27 нокаутів, 2 поразки, 1 нічия). Переможець стане володарем титулу чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі, яким зараз володіє українець. Бій транслюватиме телеканал "Інтер". Початок трансляції 29 травня о 23.50.

Суперник Віталія — чемпіон Європи за версією EBU, 11-й номер у рейтингу WBC. Він поступається українцеві у зрості (189 см проти 202 см) і вазі (в останніх поєдинках — 104 кг проти 112 кг). Практично в кожному компоненті Віталій переважає свого опонента. У нього кращий джеб, потужніший правий прямий, він працездатніший на рингу, витриваліший і ліпше тримає удар. У Кличка більший досвід поєдинків із сильними суперниками. Не на користь Віталія його вік і схильність зазнавати травм у бою. Щоправда, таке траплялося досить давно.

Колишній тренер Сосновського, стриянин Любомир Паламар, 57 років, не вірить у перемогу Альберта.

Не на користь Віталія його вік і схильність зазнавати травм у бою

— Гадаю, Альберт погодився на бій із Кличком заради грошей. Він, звісно, намагатиметься щось зробити в рингу, але Віталій значно кращий за нього. Передбачаю, що поєдинок завершиться до шостого раунду нокаутом. Альберт фізично не витримає тривалого поєдинку.

Однозначним фаворитом двобою, на думку букмекерів, є українець. Так, букмекерська контора "Бвін" дає такі котирування: перемога Кличка 1,03 (за кожен поставлений долар виплачують $1,03), нічия — 41, перемога Сосновского — 9,5.

— Сосновський дуже мотивований, — сказав Віталій Кличко "ГПУ". — Але я зроблю все, щоб ще раз довести, що я найсильніший. Це перше. По-друге, зустріч із Сосновским я розглядаю як бій, щоб залишатися у формі перед об"єднавчим титульним боєм з Девідом Хеєм.

Зараз ви читаєте новину «"Поляк погодився на бій заради грошей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі